30.1.22

PIŠI PROPALO

 

"Pregovori u Neumu su završeni bez dogovora.Pošto se i pregovaralo o nepostoječem problemu smiještanja Dragana Čovića u predsjedništvo Bosne i Hercegovine,drago mi je zbog rezultata.

DRAGAN ČOVIĆ

Kaže da je "njegov optimizam potrrošen"

BAKIR IZETBEGOVIĆ

"Bili smo blizu"

MILORAD DODIK

Samo se smješka,pošto ga na sastanak niko nije ni zvao.Uspjeo je nekako meni nejasno kako svoj entitet da izoluje od izbornih promjena?

SDP

Nisu išli na pregovore.Ovakav vid pregovora sa predstavnicima samo jednog entiteta i u vezi sa samo jednim entitetom "za nas je neprihvatljiv".Konačno nešto pametno i od njih.

RAVNOPRAVNOST

Svaki građanin Bosne i Hercegovine je ravnopravam na svakom metru Bosne i Hercegovine,tako je po Ustavu,vrhovnom aktu Bosne i Hercegovine.Separatna riješenja su neprihvatljiva.Ono što ima Hrvat u jednome entitetu mora imati i u drugom a tako i za sve ostale.Sa tim stavom se mora ići i od toga ne odstupati.Narod kojem je ovo jedina domovina ne smije reskirati i prepustiti političkim špekulantima da odlučuju umjesto njega.To nas je skupo koštalo zadnjih godina.

Nema komentara:

Objavi komentar

Z A Š T O

  Zašto kao Bosanac(namjerno upotrijebljeno veliko B a o tome ću u nekom drugom prilikom) nisam navijao za reprezentaciju naših susjeda Hrva...